El curs de 4t ESO celebra la Castanyada anant al cinema

a Actualitat/Vida

L’alumnat va emprendre una caminada al cinema El Retiro de Sitges

El dijous 31 d’octubre l’alumnat de 4t ESO van emprendre una caminada al cinema El Retiro de Sitges, amb la intenció de celebrar la Castanyada, a més de cohesionar i reforçar els llaços entre ells.

Tot va començar a les nou, sortint de l’Institut i arribant a les deu al cinema, per veure la pel·lícula de “El viatge de Nisha“. El trajecte d’anada va ser ràpid tot i que es va realitzar caminant també es va fer lleuger i còmode pels alumnes.

La pel·lícula tractava la vida de Nisha una noia noruega però de família pakistanesa. Aquesta és enviada al Pakistan després que el seu pare s’enfadés amb ella per sortir amb un noi. Un cop enviada al Pakistan es pot observar la vida que duu i els moments desagradables que ha de viure.

La pel·lícula en si és crua, ja no tan sols pels moments durs si no pel fet que moltes noies viuen experiències, com les que viu Nisha diàriament. Cal afegir que en la pel·lícula es pot veure el contrast d’opinions entre Noruega i Pakistan.

En si la sortida ha estat entretinguda i profitosa a més de ser educativa, malgrat el comportament de certs alumnes que han fet d’aquesta activitat una mica pesada.

Hola, em dic Carla, tinc 15 anys i soc redactora de l'Ins Montgròs Report. Sóc una persona vergonyosa però quan em coneixes, em començo a obrir, t’adones que m'agrada passar-m'ho bé i fer bogeries. Malgrat aquests fets, sóc molt constant amb el treball; m'agrada aprendre i descobrir noves coses. Hola, me llamo Crala, tengo 15 años y soy redactora del Ins Montgròs Report. Soy una persona vergonzosa pero cundo me conoce, me eempiezo a abrir, y te das cuenta de que me gusta pasarlo bien i hacer locuras. A pesar de estos echos, soy muy constante con el trabajo; me gusta aprender i descubrir nuevas cosas. Hi, I am Carla, I’m 15 years old and I’m editor of The Ins Montgròs Report. I’m a shy person but when you know me I start to open and you realize that I like to have fun and do crazy things. Despite these facts, I’m really diligent at work, I like to learn and discover new things.

El més recent de

Anar a dalt