Toni Abollado: “No tinc cap anècdota dolenta per explicar”

a Persones Extraordinàries

Toni Abollado, professor d’Educació Física, es jubila després de més de trenta anys de docència

Abollado va ser l’encarregat de dissenyar el pla esportiu del centre i un dels coordinadors del Portafoli d’Avaluació del Montgròs. Imatge cedida per Ana Gris.

Hola bon dia, Toni. Primer de tot volia agrair-te la tasca que has fet, i que, encara estàs fent. A continuació, et faré unes preguntes.

Quan i per què vas decidir que volies ser mestre?

Ho vaig decidir a la universitat. M’agradava, era divertit i em vaig decidir.

Tenies clar que volies ser mestre? Què o qui et va donar l’última ajuda per acabar de decidir-te?

Ho tenia clar des d’un principi. Des de petit, m’agradava la idea de ser mestre i quan vaig fer les pràctiques a un institut em vaig acabar de decidir.

Quants anys portes treballant com professor i quants en aquest institut?

Toni: Sent professor en porto 34 anys, i a l’institut, 7.

T’has plantejat què faràs quan estiguis jubilat?

No, la veritat és que crec que m’avorriré massa. Segur que us trobo ha faltar.

Per últim, tens alguna anècdota que et faci especial il·lusió?

Sí, moltes. No et podria dir cap perquè en tindria que pensar-hi i no se’m dona bé. Però et puc assegurar que en no tinc cap de dolenta.

Que vagi molt bé aquesta nova etapa i molta sort!

De part de tots els alumnes i professors

Em dic Anna Rey Milan, faig 2n d'eso a l'Institut Montgros peró visc a Olivella. M'agrada ballar, estar amb la familia i els amics, veure series o pel.licules. També m'agrada ajudar els altres i m'encanten els animals. Me llamo Anna Rey Milan, hago 2ndo de la Eso en el Instituto Montgros pero vivo en Olivella. Me gusta bailar, estar con la familia y los amigos, ver series o películas. También me gusta ayudar a los demás y me encantan los animales. My Name is Anna Rey Milan, Im in second grade in highschool 'Montgros' but I live in Olivella. I like dance, begin with family and friends, see movies. Too I like help others and I love animals.