El meu ídol esportiu

a Esports/Opinem

L’esport és una afició que cada cop va a més: els esports es coneixen mundialment i per tant hi ha més gent amb ídols esportistes. El meu ídol és Antonio García

Antonio Jesús García Robledo és un jugador de handbol que juga de posició de lateral esquerra al HBC Nantes, a França. Va néixer el 6 de març de 1984 a La Llagosta, Barcelona. Va debutar amb la selecció espanyola d’handbol el 2011.

Aquest soc jo amb García.

Primer va començar a jugar al handbol, al club de La Llagosta a la categoria infantil, però, amb 14 anys va ser escollit per jugar en el Granollers. En el 2003 va aconseguir el seu primer contracte oficial amb el BM Granollers.

Després va fitxar pel Reale Ademar León però només va jugar en aquest equip durant un any ja que al 2012 va ser fitxat pel París Saint-Germain. Al 2017 va ser destituit al FC Barcelona per substituir al jugador Lasse Anderson. Després d’acabar la temporada amb el club català guanyant la Liga i la Copa del Rey va ser fitxat pel CSM Bucureşti.

A l’abril de 2018 es va saber que jugaria al BM Granollers però només va jugar una temporada ja que ara mateix juga al HCB Nantes.

Antonio García fa un campus de tecnificació d’hanbol, el qual jo hi vaig, que consisteix d’una setmana a l’estiu i un dia l’hivern.

Encara que jo ja el conec com qualsevol fan de qualsevol jugador li vull enviar una carta:

Bon dia, Antonio sóc un fan teu que juga al hanbol Ribes i que va al teu campus. M’agradaria conèixer-te més i també m’agradaria tenir una samarreta firmada per tu.
Gràcies.

Hola, sóc en Blai Bartra i tinc dotze anys. Visc a Sant Pere de Ribes i estudio al institut Montgròs. M'agrada fer esport, sobretot, l'handbol també toco la bateria. Hola, soy Blai Bartra y tengo doce años. Vivo en Sant Pere de Ribe y estudio en el instituto Montgrós. Me gusta hacer deporte, sobretodo, el balonmano, también toco la batería. Hello, I'm Blai and I am twelve years old. I live in Sant Pere de Ribes and I study in the high school Montgròs. I like doing sports, above all, the handball, also I play the drums.