Ens visita el Canal Blau

a JR Go

El 16 de desembre, ens van venir a visitar el canal Blau aquí a l’Institut Montgròs per veure i conèixer amb més detall el com treballem i ens organitzem els periodistes de la revista digital RED, a la revista Ins Montgròs Report i, per descomptat, els vam rebre amb els braços oberts.

A l’hora en què els redactors ens havíem de reunir per posar en marxa les notícies d’aquesta setmana, van venir el càmera Albert Blanes i el presentador Xavi Martínez per començar amb la gravació i fer-nos les preguntes que volien saber.

Font: Feta per la coordinadora de la revista

Mentre tothom treballava amb els articles, van aprofitar i van entrevistar a la coordinadora Laura Jacas. Després d’ella van demanar a alguns redactors i a la directora de la revista Carla Álvarez una mica del seu temps per poder parlar amb ells, no és només la meva opinió quan dic que ens va fer molta il·lusió a tots nosaltres.

Font: Feta per la coordinadora de la revista.

No sé si sabeu, vosaltres els lectors, que a vegades convidem a l’institut a persones a les quals li volem entrevistar. Doncs una convidada que aquesta setmana estava present a l’institut per poder ser entrevistada per una de les redactores de la revista, Anna Rey, i fer una de les notícies que sortiran aquesta setmana, que per cert si encara no l’has llegida et convido a fer-ho, realment pot estar molt interessant el tema que parlen, també la van entrevistar.

Font: Feta per la coordinadora de la revista.

En conclusió, es pot dir perfectament que els del canal blau no van malbaratar gens ni mica el temps aquí amb nosaltres.

Igual que vosaltres, tots nosaltres també estem amb moltes ganes de veure, al Canal Blau, tot el treball de gravació que van realitzar ells dos, a part també volem que ens veieu com vam representar la nostra revista a les seves preguntes. Però la notícia sortirà després de nadal, no us preocupeu que quan sapiguem el dia exacte i a quina hora us avisarem pel fòrum del nostre Moodle.

Font: Pasteblin.com

Em dic Rocio Fernàndez, tinc 15 anys i visc a Sant Pere de Ribes ( Comarca del Garraf) i faig 4t d'ESO a l'institut Montgròs . Sóc una persona alegre, simpàtica, divertida, estudiosa i em considero molt responsable. El que millor s'hem dona són les mates i la llengua i m'agrada moltíssim l’història. Sóc mediadora i delegada al meu institut. M'encanta viatjar, passar temps amb la meva família i amics i les meves aficions són el ball, el cant i el cinema. Me llamo Rocio Fernández, tengo 15 años y vivo en Sant Pere de Ribes (Comarca del Garraf) y hago 4º de ESO en el instituto Montgròs. Soy una persona alegre, simpática, divertida, estudiosa y me considero muy responsable. Lo que mejor se me da son las matas y la lengua y me gusta muchísimo el historia. Soy mediadora y delegada en mi instituto. Me encanta viajar, pasar tiempo con mi familia y amigos y mis aficiones son el baile, el canto y el cine. My name is Rocio Fernàndez, Im 15 years old and I live in Sant Pere de Ribes and I am 4th in the Montgròs high school. I am a happy person, nice, funny, studious and I consider myself very responsible. The best we are given are mates and tongue and I really like history. I am a mediator and a delegate at my institute. I love traveling, spend time with my family and friends and my hobbies are dance, singing and cinema.