Torna el musical més essencial a la Sala Barts

a Cultura/Opinem

La màgia d’ El petit príncep arriba a Barcelona per sisena vegada

Júlia Bonjoch dona vida al personatge més emblemàtic d’Antoine Saint – Exupéry

Heu sentit mai o heu llegit mai “allò essencial és invisible als ulls”? És una de les frases més cèlebres del clàssic literari El petit príncep escrit pel francès Antoine Saint-Exupéry i que es va publicar l’any 1943.

Us farem cinc cèntims de l’argument: Un avidor pateix un accident enmig del desert. Després de refer-se de la caiguda, descobreix que no està sol, que al seu costat hi ha un nen molt especial: és un nen que comprèn els seus dibuixos i que considera que les persones grans són massa serioses i es preocupen per les qüestions més efímeres i fugisseres.

El Petit Príncep vol descobrir com pot estimar la seva estimada i bonica rosa, única en el món, i per aquest motiu, decideix començar un viatge que el portarà a conèixer personatges ben peculiars com ara l’avariciós, el geògraf, el rei, els fanalers…

L’obra literària és tant espectacular que fa sis anys, en Manu Guix, l’Àngel Llàcer i la companyia teatral La Perla 29 van decidir adaptar-la d’una manera ben original: van fer-ne un musical en català.

L’espectacle ja compta amb més de 130.000 espectadors a la Sala Barts de Barcelona (a l’avinguda del Paral·lel), valoracions excel·lents per part del públic i de la crítica i va ser guanyador de tres Premis Butaca, entre ells, el de Millor Espectacle Familiar.

La Laura Jacas, coordinadora de la revista i professora de l’Àmbit Lingüístic del centre, hi va anar diumenge passat i ens comenta el següent:

És la cinquena vegada que vinc i cada vegada l’interpreto de manera diferent. Aquest és l’èxit dels clàssics literaris i els canvis que han fet en l’elenc, en els arranjaments i en el vestuari, el de l’espectacle. L’any que ve, repetiré.

Si encara no us hem convençut us deixem amb aquest vídeo promocional elaborat per la mateixa companyia.

Soc la Laura Jacas, una de les professores de l'Àmbit Lingüístic de l'Institut Montgròs. Una de les meves grans afions és la lectura i sempre procuro duu un llibre a la bossa. També m'agrada molt participar en diferents xarxes socials com ara Facebook o Instagram per parlar sobre les qüestions que més interessen. A través d'aquesta revista, espero poder informar sobre l'actualitat del centre i ajudar els nois i les noies a descobrir el món del periodisme i despertar la curiositat pel pensament crític i el tractament de la informació. Soy Laura Jacas, una de las profesoras del Ámbito Lingüístico en el Institut Montgròs. Una de mis mayores aficiones es la lectura y siempre intento llevar un libro en el bolso. También me gusta mucho participar en diferentes redes sociales como, por ejemplo, Facebook o Instagram para hablar sobre las cuestiones que más me interesan. Con esta revista, quiero informar sobre la actutialidad del centro y ajudar a los chicos y chicas a descubrir el mundo el periodismo y despertar la curiosidad por el pensamiento crítico y el tratamiento de la información.

El més recent de

Anar a dalt