Amb el llibre de l'Editorial Cruïlla a les mans. (Font de la imatge: pròpia)

Una misteriosa desaparició, la música i el diable

/
196 views

Us recomano La música del diable, de Silvestre Vilaplana, que enguany ha estat guardonat amb el premi Gran Angular

Com bé diu el seu nom, la novel·la La música del diable (Editorial Cruïlla) tracta sobre la música, però no de qualsevol estil de música. Aquesta vegada, la música té moltes relacions amb el diable i la seva ànima.

L’argument és el següent: l’avi de la protagonista desapareix misteriosament. De jove va ser un gran músic i va tenir molta fama en el seu moment. Tanmateix, a la seva desaparició se li sumen un seguit de pistes que només la Sara, la neta, i en Maties Doms, músic i col·lega de l’avi de la Sara, podran desxifrar. Durant tot el llibre, es descobreixen moltes coses sobre l’avi que no se sabien i, finalment, la raó de la seva desaparició.

Una cosa que m’ha agradat molt del llibre és que descriuen molt bé els personatges amb les seves característiques i defectes. 

Si t’agrada el misteri, la intriga i les coses paranormals ja te’l pots llegir perquè t’enganxarà moltíssim. Espero que et serveixi la meva recomanació per a agafar-te el llibre. El trobaràs a l’Àmbit Lingüístic de l’institut. Et recomano que el vagis a buscar abans que ningú. Què estàs esperant?   

Redactor Junior

close

El més recent

La lectura violeta

S’inaugura amb èxit el servei de préstec de llibres del Racó Violeta, centrat en el feminisme