Alguns dels participants en el projecte. (Font de la imatge: Laura Jacas)

“Silenci, llums, càmera”: Jornada de portes obertes al Montgròs

170 views

L’alumnat haurà de crear un audiovisual que expliqui el projecte educatiu i mostri els diferents espais del centre

Les mesures de prevenció han fet que els centres educatius es replantegin com realitzaran les jornades de portes obertes d’aquest any. Com es pot donar a conèixer el centre i resoldre els dubtes i les inquietuds que puguin tenir els nois i les noies i les seves famílies que el curs vinent volen venir al centre? 

L’Institut Montgròs, de Sant Pere de Ribes, convocat un concurs en què els alumnes han de presentar un audiovisual en què es descriguin què fem, com treballem, i com ens sentim al Montgròs. 

Alumnes de 1r i 2n d’ESO preparen el muntatge en diferents espais del centre.
[Imatge: Laura Jacas]

Ara bé, els alumnes han de seguir unes premises. El vídeo, que es pot fer de manera cooperativa, ha de tenir una durada d’entre cinc i deu minuts, hi ha d’aparèixer Susanna Soler, directora del centre, per explicar el projecte educatiu, Àngel Barba i Patricia Albisu, coordinador pedagògic i orientadora del curs vinent de 1r d’ESO, i mostrar els diferents espais, com les aules, les aules més específiques, el pati, la cantina i el gimnàs. 

Un paper molt important el té l’alumnat de 1r d’ESO ja que també es demana la seva opinió sobre el centre. En les produccions hauran d’explicar com se senten i què és el que més els agrada de l’institut.

El premi es valora en 200 euros. Els participants hauran de notificar-ho a Direcció, enviant un correu electrònic amb les dades personals a l’adreça electrònica insmontgros@xtec.cat i poden enviar la seva proposta fins el divendres, 12 de febrer a les onze de la nit.

La redacció de l’Ins Montgròs Report entrevistarà la persona guanyadora o el grup guardonat.

Redactor Junior

close

El més recent

La lectura violeta

S’inaugura amb èxit el servei de préstec de llibres del Racó Violeta, centrat en el feminisme