Què pesa més? [Font de la imatge: unsplash.com]

Dedicar-te a la teva passió o guanyar un bon sou?

/
127 views

Com deia Aristòtil, la resposta estarà al punt mig

Per l’Hugo Lòpez (1r de Batxillerat B)

Hi ha un dilema molt gran a l’hora de respondre a aquesta pregunta: t’has de dedicar al que realment t’apassiona o has de prioritzar tenir un bon sou? Molta gent pot dir que els diners sempre. En canvi, altres diran que la felicitat és quelcom prioritari. Sincerament, jo crec que ha de ser una barreja.

Per una banda, guanyar molts diners pot ajudar-te a ser feliç. El fet de tenir una bona remuneració és molt atractiu a l’hora de buscar feina. Però, és realment profitós viure amargat a canvi de diners?

Per l’altra banda, tenim els amants de la felicitat. Aquells que no tenen en compte el sou, sinó que es basen en si els agrada el treball que realitzen o no. Treballar content pesa més que tenir diners. Veritat?

Penso que cap de les dues opcions és bona. No s’ha de ser un ric trist, però tampoc un pobre content. La clau resideix en trobar un punt mig, en què la teva feina no sigui una font de tristesa, però que et pugui sostenir econòmicament.

Redactor Junior

close

El més recent

La lectura violeta

S’inaugura amb èxit el servei de préstec de llibres del Racó Violeta, centrat en el feminisme

Com una patena

L’alumnat de l’Institut Montgròs neteja la riera de Ribes per tercer any consecutiu Una de les