Redactors juniors

Aina Gil
Descripció

Hola! Són una de les alumnes de 'l'Institut Montgròs, Aina Gil. Estic aquí perquè m'agradaria que la majoria dels estudiants sàpiguesin sota la informació, actes o fets importants sobre l'Institut Montgròs. A part d'aixo, m'agrada molt tot lo artistic, ball, cant, dibuix,teatre... I també hem se explicar molt be a la hora d'escriure algo.

¡Hola! Soy una de las alumnas de Instituto Montgros,Aina Gil. Estoy aquí porque me gustaría que la mayoría de el Indiantes conocieran toda la información, eventos o hechos importantes sobre el Instituto Montgros. A parte de esto, me gusta mucho todo lo artístico, baile,canto, dibujo, teatro... Y también me se explicar muy bien a la hora de escribir algo.

Hello! I am one of the Montgros Report students, Aina Gil. I am here because I would like the majority of students to know about all the information, events, or important facts about the Montgros Institute. Before that, I really like everything artistic, dancing, singing, drawing, theater... And I know how to explain everything very well at the time of writing somethingsomething.

4 mesos ago

La redacció de l’Institut Montgròs Report entrevista l’Abigail Garrido, l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, perquè expliqui quines són les seves principals funcions i com l’Ajuntament ha gestionat la pandèmia Senyora Garrido, en primer lloc li volem agrair que ens hagi volgut fer un forat en la seva agenda i que estigui disposada a respondre les nostres preguntes. Com ha sigut gestionar l’alcaldia des que va començar la pandèmia? No va ser gens fàcil, però ens vam mobilitzar per saber quines eren les necessitats de la ciutadania a través de diferents accions. Per exemple, vam trucar a totes les persones

close